söndag 11 juli 2010

Ännu en härlig dag!


Packade väskan & stack till Skara Sommarland idag. Hade sett på vädret att det skulle bli 31 grader men ingen sol där. Tänkte att det inte gjorde så mycket om inte solen var framme det räckte gott med den värmen.

Men när vi kom fram var det strålande solsken. Underbart! :)

Killarna var taggade till tänderna & vi började med alla karuseller, sen blev det fyrhjuling & gokart.


Efter det var vi fullständigt genomsvettiga så då begav vi oss av till "vattenlandet". T.o.m JAG badade idag. Så skönt! :)


Jag & stora sonen åkte nog de flesta vattenrutschbanor förutom "Fritt fall", den vågade vi oss inte på. Men vi åkte en annan som var bredvid & jädrar, det var det otäckaste jag gjort på länge. Man var tvungen att ha hjälm & ligga både med armar & ben i kors. Herrejädrar vad det gick!! Försökte hålla fokus på banan men gav snabbt upp & bara lät mig dras med av farten. Snacka om adrenalinkick! :)

Efter badandet käkade vi texmex buffé tills vi nästan sprack..sen blev det ännu mera karuseller. Svettiga & goa såg vi ett ganska mörkt stort moln på himlen & in kom ett oväder med både regn, blixtar & dunder. Det var precis som himlen öppnat sig & ner strålade det ljummet vatten. Ungarna var som tokiga & sprang runt & bara gapskrattade! :) Var som om man hade ställt sig i en dusch, genomblöt på bara några sekunder..men det var härligt & det drog snabbt förbi.

Dagen avslutades med en hel del spelande på hjulen, tävlingar & killarna köpte några småsaker & godis.

Har haft en kanondag med massor av sol, värme, lek, äventyr, mys & goa skratt! :)

2 kommentarer:

  1. en perfekt dag... =) .. då det var varmt som attan hemma.. och ingen sol.. *L*

    SvaraRadera
  2. Då valde vi rätt ställe att tillbringa dagen på då- ;)

    SvaraRadera