torsdag 4 mars 2010

Snuskig historia

I lördags var jag på fest & på kvällen skickade jag ett sms till vakten. Han blev glad & frågade om jag inte kunde komma till hans andra jobb. Han hade en hel lägenhet för sig själv hela natten. Jag åkte inte dit eftersom det var lite meckigt att ta sig.
På söndagen sms:ade han mig efter att han sett på fb att jag skulle på matmässan. Han jobbar alldeles bredvid. Han tyckte vi kunde mötas på ett obemannat solarie som också ligger där. Men nej..jag höll på mig. Tycker nog att det känns lite "smutsigt" eller vad jag ska säga. Han ska inte bara kunna sms:a & tro att jag ska komma som ett skott.
Även i måndags hörde han av sig & ville ses. Men jag hade besök över natten så jag kunde inte. "Ja men säg att du ska ut med soporna så möts vi på innergården" skrev han. Men nej, vad skulla JAG få ut av det? Ursäkta mig nu men...skulle han sätta på mig & sen skulle det vara bra? Nej jag tror inte det.

Vet inte om jag ska avsluta detta innan jag börjar reta mig på honom.
Visst han är gullig med & säger fina saker till mig, men jag gillar inte det här riktigt. Sen så visste jag ju innan att detta bara skulle handla om sex..men ändå. Det får liksom inte bara bli en snuskig historia, vilket det är på väg att bli..

Idag vill jag ha gos & närhet av någon som faktiskt kanske tycker om mig på mer än ett sätt...mmm..längtar! :)

2 kommentarer:

  1. nej Fyyyyyy... BORT med honom... detta börjar bli läskigt ju. Det är EN sak med sånt, med snabbisar med nån som man ÄVEN får annat av.. Men detta.. Nääää gumman.. du är VÄRD så mycket bättre.. KRAM

    SvaraRadera
  2. Jag får nog hålla med dig där! Vill inte att han ska tro att jag bara är ett samtal eller sms bort.
    Tack va fin du är! :)
    Kram

    SvaraRadera